Hahmot & ilmoittautuminen

85c68835d6f156562eb73b947be4c34a

Pelissä tulee olemaan yhteensä 13 pelaajahahmoa ja muutamia NPC-hahmoja. Pelaajahahmoista noin puolet tulee olemaan pelaajien originaalihahmoja, jotka luodaan yhdessä pelinjohdon kanssa hyvissä ajoin ennen peliä, ja puolet canon-hahmoja. Riippumatta siitä, että pelaatko originaali- vai canon-hahmoa, ei larpin puolesta hahmollesi kirjoiteta taustoja tai luonnetta, näiden selvittäminen tai luominen on pelaajan vastuulla. Pelinjohto kirjoittaa peliin ainoastaan juonet, ja auttaa pelaajia kontaktoitumisessa. Tästä huolimatta pelinjohto auttaa kyllä mielellään hahmojen miettimisessä ja esimerkiksi canon-hahmoihin syventymisessä. Kyselkää rohkeasti!

Canon-hahmojen pelaaminen vaatii pelaajilta hieman enemmän, johtuen siitä, että näiden pelaajat joutuvat tutustumaan taustamateriaaliin enemmän. Tästä huolimatta mitenkään syvällistä Marvel-tuntemusta ei tässä larpissa vaadita, ja esimerkiksi hahmon Marvel-wiki sivun läpilukeminen on luultavasti monille ihan tarpeeksi taustatutkimusta hahmosta. Jos sinulla on mielessä canon-hahmo, jota haluaisit pelata, mutta et löydä häntä alla olevasta listasta, voit ehdottaa hahmoa pelinjohdolle*!

Jos haluat maksimoida sisäänpääsymahdollisuutesi, on suositeltavaa hakea pelaamaan sekä originaali-, että canon-hahmoa! Tarkemmat tiedot ilmoittautumisesta lähempänä peliä. Ilmoittautuminen aukeaa näillä näkymin elo-syyskuussa.

*Huom. Alustavassa canon-hahmolistassa olevat hahmot on valittu pelin tarinaan sopivuuden perusteella!

Pelissä olevat canon-hahmot

Stephen Strange
Pelaaja: ??? (Semi-NPC)

Wong 
Pelaaja: Miku Pesola (PJ)

Haettavissa olevat canon-hahmot

Caliban

Daniel “Danny” Rand (Iron Fist)

Eric O’Grady (Ant-Man)

Frank Castle (Punisher)

Gaveedra Seven (Shatterstar)

James “Logan” Howlett (Wolverine)

Jessica Drew (Spider-Woman)

Jessica Jones

Luke Cage (Power Man)

Monica Rambeau (Pulsar)

Nathan Summers (Cable)

Neena Thurman (Domino)

Ororo Munroe (Storm)

Peter Parker (Spider-Man)

Tandy Bowen (Dagger)

T’Challa (Black Panther)

Tyrone Johnson (Cloak)

Mainokset